Обраќање на премиерот Зоран Заев на Мечкин Камен во Крушево (во живо)

ВО ЖИВО – директен пренос од обраќањето на премиерот на Република Северна Македонија, Зоран Заев, на Мечкин Камен во Крушево, по повод националниот празник 2 Август – Илинден.