Полициски службеници извлекуваат заглавени возила во Скопје

LinkSense.mk

– Полициски службеници во координација со другите институции им помагаат на граѓаните во Скопје по големото невреме.

Се извлекуваат заглавените возила од подвозниците кај хотелот Александар палас, кај Континентал и кај стоковна кужа Мост.

Интервенира и службата за итна медицинска помош. За МИА информираа дека добиле пријави за повредени граѓани, но оти засега не се евидентирани посериозни повреди.