Прес-конференција на премиерот Зоран Заев (во живо)

LinkSense.mk

Премиерот Зоран Заев одржува прес-конференција во Владата по денешната владина седница на која беа разгледувани нацрт-амандманите на Уставот, што денеска треба да бидат доставени до Собранието на Република Македонија.