Реџепи: Алтернатива нема да биде дел од влада која е против ЕУ и Косово

LinkSense.mk

Пратеникот на Алтернатива, Скендер Реџепи, денеска пред да влезе во Собранието истакна дека ќе гласа за да падне Владата, но нема да биде дел од Влада која е антиалбанска и против Европската унија.

„Јас сум опозиција, секако дека ќе гласам да падне Владата“, рече Реџепи за тв21.