СДСМ: Лагите на Василевска се целосно разобличени, Мицкоски останува главен извор за лажни вести

LinkSense.mk

Скопје, 3 јули 2019

Христијан Мицкоски и Иванка Василевска мора да се извинат до целата јавност за лагите што бесрамно ги шират со денови.

Лагата на ВМРО-ДПМНЕ за јавната набавка во М-Нав е целосно разобличена.

Откако се потврди дека јавната набавка за М-Нав е реализирана за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, од страна на таткото на министерот од ВМРО-ДПМНЕ, Никола Попоски, ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски треба да се извинат за изнесените невистини.

Ништо не се менува во ВМРО-ДПМНЕ. Белиот дворец останува симбол на лагите и деструкција, Мицкоски останува главен извор на лажни информации и невистини.