СДСМ прославува победа пред Владата

Неколку илјади членови и подржувачи на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија и коалицијата „За живот во Македонија“ во Скопје, на „Илинденска“, пред Владата на Република Македонија прославуваат победа на предвремените парламентарни избори.

Се очекува од пред Владата да се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев.