Спасовски ќе учествува на Берлинскиот процес

LinkSense.mk

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска ја предводи делегацијата која во Берлин, Сојузна Република Германија, ќе учествува на Состанокот на министри одговорни за внатрешна безбедност и миграција од земјите учеснички во Берлинскиот процес.

На состанокот свое обраќање ќе има и министерот Спасовски.

 

 

 

 

 

(Фото: МИА)