Јавниот превоз утре ќе сообраќа по неделен возен ред

ЈСП „Скопје“ информира дека утре јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред поради празникот 8 Септември – Ден на независноста.

Дежурни ќе бидат три билетарници, кај Транспортен центар и кај Зелено пазарче со работно време од 7 до 19:30 часот и во Ѓорче Петров, со работно време од 7 до 13 часот.