Џејми Фокс: Сум бил „надуван до небото“

Холивудскиот глумец Џејми Фокс во последното свое интервју за „Шоуто на Елен Деџенерис“ потврди дека има навика да пуши марихуана и дека „е по малку пијан уште од неговиот 52. роденден“ пред еден месец.

„Дали сум бил „надуван до небото“? Тоа значи – дали сум пушел марихуана во авион? – Да, сум пушел… На последната забава, и во доцните часови, мојот омилен 61-годишен стрип-јунак сè уште беше таму, се пошегува Фокс.

Натаму, глумецот се шегува и со други негови пороци, како што се пиењето алкохол и неносење долна облека, па во еден миг водителката мораше и да го прекине пред тој уште повеќе да се посрамоти себеси.