Tag: microsoft

Microsoft патентира читач за отпечатоци вграден во самиот дисплеј

Досега имаше неколку непотврдени најави дека iPhone 8 наредната година би можел да има читач за отпечатоци на прстите во самиот дисплеј, но Microsoft...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот