Без вода дел од населбата Керамидница

LinkSense.mk

Поради изведување на два водоводни приклучока ф-225 мм и 125 мм на „Беласица“ 2, без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од скопската населба Керамидница.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување со активностите, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје.