Без вода дел од Центар

LinkSense.mk

Скопското јавно претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека денеска, поради изведување на работи на водоводната мрежа, без вода ќе бидат дел од корисниците од булеварот Страшо Пинџур, во Општина Центар.

Прекинот ќе биде од 9.00 часот до завршување на работите.