Без вода улицата „Трифун Хаџијанев“

Поради уличен дефект од 08:15 часот без вода се корисниците на улицата „Трифун Хаџијанев“ и „Јани Лукровски“ (висока зона), информираа од „Водовод и канализација“.
Водоснабдувањето ќе биде прекинато до целосна санација на дефектот.