(Видео) Авион слета на улица во Вашингтон и го сопре полиција

LinkSense.mk

Мал авион морал принудно да слета на улица во Вашингтон, а потоа бил сопрен од полицијата кога застанал на црвено светло.

Полицискиот службеник кој го сопрел и потоа му помогнал да го тргнат леталото од улицата вели дека ова е најбзарното нешто што му се случило во целата кариера.