(ВО ЖИВО) Централна прослава на „8 Септември – Денот на независноста“

LinkSense.mk

Започнува Централната прослава на „8 Септември – Денот на независноста“ на платото на паркот „Ибни Пајко“ на која ќе се обрати претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски.