Дел од Студеничани денеска без вода

Прекин во водоснабдувањето денеска ќе имаат дел од корисниците од Студеничани.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради санирање дефект на водоводната мрежа на улицата „2“ без број во Студеничани.

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на дефектот.