ДКСК со онлајн дискусија на Меѓународниот ден за борба против корупцијата (ВО ЖИВО)

(ВО ЖИВО) Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) ќе го одбележи 9 Декември, Меѓународен ден за борба против корупцијата.