Изјава на министерот Бочварски по увидот во обновата на патот Бигла-Трстија (ВО ЖИВО)

Изјава на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски по увидот на активностите за реконструкција на регионален пат Бигла – Трстија во Делчево.