Изјава на министерот за образование Јетон Шаќири (во живо)

LinkSense.mk

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири ќе се обрати на започнувањето на социјалниот дијалог „Учи паметно работи стручно“ за унапредување на средното стручно образование.

 

ИЗВОР: МИА