Изјава на премиерот Зоран Заев (во живо)

Изјави на премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Љупчо Николоски, министерот за финансии Фатмир Бесими, министерот за економија Крешник Бектеши и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, на отворањето на новата инвестиција на конзорциумот на домашни и странски инвеститори „Интернешанал фреш фуд“.