Изјава на премиерот Ковачевски (во живо)

LinkSense.mk

Изјава на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски на настанот по повод закројување лозје во винаријата Гоце Делчев во с.Трстеник во близина на Росоман.

 

ИЗВОР: МИА