Изјави на премиерот Заев и министерката Царовска по повод првиот училишен ден (во живо)

Премиерот Зоран Заев и министерката за образование Мила Царовска во посета на Основното училиште „Јан Амос Коменски“ во Карпош, по повод првиот училишен ден.