Изјави на премиерот Зоран Заев и министерката Јагода Шахпаска (ВО ЖИВО)

LinkSense.mk

Изјави на премиерот Зоран Заев заедно и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, по посетата на народната кујна во Шуто Оризари, каде направија увид на изградба на детска градинка и центар за деца од улица.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/1131720260574026