Министерството за економија денеска ќе потпише меморандум за соработка со Стопанската комора на северозападна Македонија

Министерството за економија денеска ќе потпише меморандум за соработка со Стопанската комора на северозападна Македонија.

Меморандумот, како што е најавено, ќе го потпишат министерот за економија Крешник Бектеши и претседателот на СКСЗМ, Неби Хоџа.

Потпишувањето ќе биде во Министерството за економија.