СДСМ: На кои домашни и странски политичари Мицкоски им велел дајте ми власт и ќе го сменам Уставот?

LinkSense.mk

„На лицемерието на Христијан Мицкоски му нема крај. Како докажан антиЕУ политичар јавно декларира дека ВМРО-ДПМНЕ е против уставните измени, па дури и мафташе со некакви изјави заверени од нотар дека пратениците од опозицијата се обврзале дека нема да гласаат за внесување на Бугарите во Уставот, велат од СДСМ.

„Но Мицкоски едно прави во јавноста, а сосема друго зад затворени врати.

„Мицкоски да одговори дали на странските политичари кои доаѓаат во државата, вклучитечлно и на домашните политичари, на состаноците што ги има со нив им вели: “Дајте ми власт и ќе го сменам Уставот“?

Јавноста заслужува да ја знае вистината, на кои домашни и странски политичари Мицкоски и велел дека ќе го сменел Уставот доколку му дале власт?

Мицкоски се бори за власт и само за власт, нему не му се важни ни граѓаните, ни државата.

Расте кај Мицкоски стравот и нервозата, бидејќи како одминува времето Апасиев му ги зема гласовите, затоа тој станува се поекстремен, само за да не заостане зад Левица, се наведува во соопштението на СДСМ.

 

 

СДСМ