Престанува забраната за возила на патот Маврови Анови – Дебар

LinkSense.mk

Престанува забраната за возила на патот Маврови Анови – Дебар која беше воведена поради изведување на асфалтерски работи, соопшти АМСМ.

Останува во важност поставената времена сигнализација.

Работите на патот продолжуваат да се изведуваат од страна на Пелагонија АД Гостивар.