Прес-конференција на министерот Венко Филипче и директорката на ДСЗИ Иринка Сотирова-Бухова (во живо)

ВО ЖИВО–Прес-конференција на министерот Венко Филипче и директорката на ДСЗИ Иринка Сотирова-Бухова.