ПЦЕР: Продолжува коалицијата со СДСМ, владиното мнозинство е стабилно

LinkSense.mk

Партијата за целосна еманциопација на Ромите-ПЦЕР сака да ја информира јавноста дека владината коалиција е стабилна, владиното мнозинство е стабилно и работиме исклучиво во интерес на граѓаните.

Напредокот на земјата е наша највисока зедничка цел, нашата партија ПЦЕР е дел од владиното мнозинство.

Северна Македонија продолжува со стабилна Влада по демократскиот и европскиот пат.

Ромското прашање ќе биде приоритет во наредниот период на партијата за реализирање на барањата на Граѓаните. Продолжуваме за подобро заедно со нашиот коалицонен партнер СДСМ.

Партија за целосна еманциопација на Ромите – ПЦЕР