Сто и три полицајци во изолација, 14 од нив позитивни на Ковид-19

„Сто и три прпадници на полицијата се ставени во изолација, а 14 од нив се позитивни на Ковид-19“, потврдија за МИА од МВР.

Засега не се знае како дошло до нивно заразување.

Во изолација се ставени полицајци од Скопје, Тетово, но и од други градови.