УЕФА и заблагодари на Македонија

LinkSense.mk

Првите лица на ФИФА и УЕФА, Џани Инфантино и Александар Чеферин по завршувањето на спектаклот во Скопје, упатиле благодараност до премиерот на Република Македонија, Зоран Заев и претседателот на ФФМ, Илчо Ѓорѓиоски за одличната организација и домаќинство на европскиот суперкуп.

УЕФА на социјалните мрежи упати благодарност до Скопје и Македонија за гостопримството, посебно нагласувајќи ја фантастичната организација на Суперкупот.

Благодариме Скопје. „Фантастични домаќини бевте на Суперкупот 2017„

Изјавија од УЕФА.