Шилегов: Голема победа во вториот изборен круг

LinkSense.mk

– Сакам да се заблагодарам на поддршката на секој граѓанин во првиот изборен круг.

Во вториот изборен круг влегуваме изедначено. Скопје мора да продолжи напред и јас силно верувам дека скопјани во вториот изборен круг ќе излезат во многу поголем број и ќе дадат поддршка за политиките што Скопје за четири години целосно го променија.

Реализиравме огромен број проекти во интерес на граѓаните, решававме и решивме децениски напластени проблеми во градот.

Работевме за сите граѓани подеднакво и Скопје стана конечно единствен град, рече
тој.

 

 

ФОТО: МИА