Tag: абна

АБНА со нова веб страница и ново лого, триесеттиот јубилеен собир...

На 29. Генерално Собрание на Асоцијацијата на новински агенции од балканот и југоисточна Европа АБНА-СЕ, што се одржа во Приштина, а чиј домаќин и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот