Tag: абрамовиќ

Рускиот милијардер Роман Абрамович го тужи Советот на ЕУ

Рускиот милијардер Роман Абрамович поднесе тужба против Советот на Европска Унија бидејќи Абрамович како дел од серијата мерки насочени кон Русија и сојузниците на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот