Tag: авард

Филмови на „Авард филм и видео“ на фестивали во Поградец, Белград...

Документарниот филм „Кеиф“ во продукција на на „Авард филм и видео“ и во режија на Блаже Дулев, на 15 септември беше прикажан на „Балкан...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот