Tag: авионска несреќаа

Бугарската Амбасада реагира на погрешно толкување на изјавата на амбасадорот Ангелов...

Бугарската Амбасада во Скопје во писмена изјава за МИА реагира за, како што наведува во реакакцијата, погрешното толкување на зборовите на амбасадорот Ангел Ангелов...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот