Tag: авио линија

Меѓународен лет кој трае осум минути

Само осум минути трае летот на најновата авио-линија, кој веќе е прогласен за најкраток во меѓународниот сообраќај.Линијата, која ја пушти авиокомпанијата „Аруба ерлајнс“, ги...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот