Tag: авио сообраќај

Британците летово ќе си седат дома

– Од ден на ден се повеќе се влошуваат шансите за закрепнување на европските авио-превозници погодени од кризата со коронавирусот, особено откако британскиот министер...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот