Tag: авокадо

Седум намирници кои ќе ви ја вратат енергијата

Доколку во текот на денот имате потреба од кафе и калорична храна за да го намалите чувството на замор, обидете се наместо тоа во...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот