Tag: австралиец

Австралиец за кригла пиво платил близу 62 илјади евра

Еден австралиски новинар за една кригла пиво во хотел во Манчестер платил 55.000 фунти (61.356 евра).Грешката ја направила девојката која работела во барот.Питер Лејлор,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот