Tag: австриска

Австриската полиција побарала соработка од нашето МВР за терористичкиот напад во...

– Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија добило барање од Австриската полиција за соработка поради терористичкиот напад што синоќа се случи во...

Австриската полиција парично ќе казнува на лице место за непочитување на...

– Австриската полиција од денеска ќе ги казнува сите лица кои не ги почитуваат мерките на Владата за борба против коронавирусот.Кој не носи маска што...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот