Tag: авто полигон

Од отпад исчистен авто-полигонот под скопското Кале

Во текот на изминатиов викенд, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје извршија генерално чистење на авто-полигонот под скопското Кале и кејот на реката Вардар.Во рамките...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот