Tag: авто

Автомобил на пролетно миење во Охридското Езеро

Мало невнимание на возачот и моторно возило заврши во водите на Охридското Езеро.Незгодата во која нема повредени, се случи утрово на паркиралиште на Кејот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот