Tag: агенција за вработување

Од денеска продолжува редовното пријавување на невработените лица во Агенцијата за...

Сите невработени лица од денеска треба да продолжат со редовното пријавување на секои 30 дена, за активните баратели на работа, односно на секои шест...

Дигитализирани услугите на Агенцијата за вработување

Петте најбарани документи од Агенцијата за вработување од денеска по електронски пат им се достапни на граѓаните.Единствено што треба да направат е да се...

Јовановска: До Агенцијата за вработување се пристигнати 816 барања од стечајни...

До Агенцијата за вработување до денес се пристигнати 816 барања од стечајни работници за исплата на надоместок согласно неодамна донесениот Закон за материјално обезбедување на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот