Tag: аго абазовски

ГТЦ има нов директор

За нов директор на Градски трговски центар во  Скопје за нов директор е именуван Ѓоко Трајчевски. Тој доаѓа на оваа функција на местото на Аго...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот