Tag: аграрни политики

СДСМ: Успешните аграрни политики донесоа повисоки откупни цени, помали трошоци и...

Скопје, 19 август 2019Развојните и одржливи аграрни политики на Владата предводена од СДСМ даваат позитивни резултати.Вредноста на клучните извозно ориентирани земјоделски производи е зголемена,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот