Tag: Агроплод

Агроплод бележи милионски пад на продажбата

Агроплод АД, според неконсолидираниот финансиски извештај, во првиот квартал од годинава бележи намалени трговски активностиКомпанијата бележи и пад на продажбата од 5 милиони денари...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот