Tag: ад есм

АД ЕСМ: Се зголемува планот за производство за целосно задоволување на...

Управниот и Надзорниот одбор на АД ЕСМ и директорите на сите подружици денеска одржаа состанок во ХЕС Црн Дрим во Струга, на кој е...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот