Tag: аерозагување

Аерозагадувањето и управувањето со отпадот, приоритети на министерот за животна средина...

– Ааерозагадувањето, управувањето со отпадот и отпадните води, како и заштитата на природата и обезбедувањето на чиста вода за пиење за сите граѓани, се...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот