Tag: академиоја

Саљији: Ако има сомнежи за „Дива населба“ ќе бидат ангажирани...

За сите случаи за кои постојат одредени сомневања за нерегуларности, односно докрај не се расветлени, Владата ќе вклучи меѓународни експерти од одредени области со...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот