Tag: академски час

Спасовски: Ги отворивме вратите на МВР за квалификуваниот кадар од областа...

Во Министерството за внатрешни работи, согласно нашите приоритети за кадровско, но и адекватно стручно екипирања на институцијата, после подолг период годинава се вработуваат триесетина...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот